Joi, 23 Iulie 2015 06:47

PanselutePanselute, plante bienale ca si violetele adica au un ciclu vital de doi ani de zile. Panselutele au flori in nuante combinate de cate doua culori violet cu rosu inchis, galben cu alb, maro si roz, etc. Panselutele iubesc soarele si cresc cel mai bine intr-un sol argilos, galben decat intr-unul uscat si negru.

Rasadul trebuie plantat primavara iar spatial intre fiecare planta trebuie sa fie de 7 si 12 cm, pentru o crestere mai frumoasa si mai sanatoasa.
Dupa plantarea rasadurilor, se preseaza pamantul cu degetul in jurul radacini, dar nu foarte tare dupa care se uda.Daca se folosesc seminte acestea nu se ingroapa mai adanc de trei degete.
Intretinerea acestor flori nu se face cu mare greutate, Se vor aduna florile ofilite sau cazute pentru a incuraja inflorirea pentru mai mult timp. Panselutele nu trebuie sa fie plantate in acelasi loc in trei ani la rand pentru a se evida imbolnavirea acestora.

Udarea se face dimineata sau seara si niciodata in timpul zilei cand este canicula. Se uda saptamanal pentru a obtine plante puternice si cu flori frumoase

Read 1307 times Last modified on Joi, 21 Ianuarie 2016 10:23
More in this category: « Mesteacan Hortensia »
United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Paddy Power Bonus from link.

 Site created by websyters.com