SC BUTUCUL IMPORT-EXPORT SRL

A fost infiintata in anul 2005 avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea Arborilor si Arbustilor ornamentali. Primii arbori au fost produsi in pepinierea noastra de la Firiza in primavara anului 2006, de atunci producem si comercializam o gama larga de specii de plante atat autohtone cat si din import.

In toamna anului 2006 firma a inceput sa amenajeze primele gradini. Dintre gradinile executate de firma noastra cea mai relevanata lucrare ar fi Amenajarea Gradinii Castelului Teleky de la Satulung (Maramures).

In anul 2007 firma noastra a inceput sa aiba din ce in ce mai multe comenzi, cea mai importanta lucrare executata in acest an a fost amenajarea Gradinii la SC TEHNOMIN SA.

In anul 2008 cele mai importante lucrari executate de firma noastra au fost:

- Lucrarea de reconstructie ecologica a unui teren excavat executata la Firma SC B&L CONSTRUCT SRL

- Amenajarea Parcului la SC TEHNOMIN SA

- Amenajarea si curatarea Parcului la SC CARPAT-FIL INDUSTRY SRL

Din anul 2015 SC Butucul Import - Export SRL este membra a CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI - FILIALA MARAMURES 

 

SC Butucul Import - Export SRL este inscrisa in catalogul de investitii in Regiunea Carpatica (Regiunea Ivano Frankivsk si Judetul Maramures) in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria - Slovacia - Romania - Ucraina ENPI 2007 - 2013 

Echipa Ei sunt echipa principala.In caz de nevoie se mai angajeaza sezonieri.

image

Helindian Vlad

Administrator
 
image

Helindian Anton

Director Tehnic
 
image

Helindian Andrei

Director de Vanzari
 

 Site created by websyters.com