Luni, 11 Aprilie 2016 12:11

Doneaza 2% din salarul tau pentru Asociația "FIRIZA NATURE"

Asociatia îsi propune realizarea următoarelor activităti:

a) crearea şi reabilitarea zonelor verzi prin metode  ecologice,
b) proiecte pentru ariile naturale protejate și spaţiile verzi din zonele urbane
c) educaţie ecologică  non-formala in randul tinerilor si comunitatilor locale;
d) implicarea tinerilor în acţiuni de conservare a biodiversităţii şi de ocrotire a naturii în arii protejate,
e) crearea sau amenajarea unor centre de vizitare a ariilor protejate,
f) crearea sau amenajarea unor poteci tematice în scop educaţional,
g) desfăşurarea de activități ecologice şi dezvoltare durabilă, de promovare a turismului eco-logic şi de educare in privinta protejarii mediului natural
h) Îşi propune să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunilor populate, astfel încât generaţiile viitoare să se poată bucura de aceleaşi beneficii oferite de natură.
i) contribuie la dezvoltarea turismului montan şi militează pentru protecţia mediului.
j) se va preocupa de gestiunea medioambientala a turismului în beneficiu şi concordanţă cu mediul.
k) Are drept scop restabilirea echilibrului natural, însănătoşirea mediului înconjurător şi a populaţiei, formarea unei viziuni şi conştiinţe ecologiste a tuturor cetăţenilor. dezvoltarea durabilă, îmbunătăţirea mediului înconjurător şi al managementului calităţii.
l) Încurajează implicarea tinerilor, a grupurilor comunitare precum şi a administraţiei locale în acţiuni de dezvoltare, turism şi protecţie a mediului în ţara şi străinătate.
m) cunoaşterii şi ocrotirii naturii, monitorizării şi conservării biodiversităţii şi promovării conceptului de ecoturism.
n) Acţiuni de ecologizare, igienizare şi amenajarea spaţiilor verzi
o) Acţiuni de informare, conştientizare şi implicare directă a locuitorilor din zonă şi a turiştilor, cu privire la ariile protejate şi la conservarea acestora
p) Promovarea valorilor naturale şi tradiţionale ce respectă natura, ca atracţii ecoturistice şi păstrarea acestor valori.
q) Promovarea conceptului şi a principiilor ecoturismului ca instrument de conservare a naturii. Implicarea comunităţilor locale în dezvoltarea infrastructurii şi serviciilor ecoturistice .
r) Promovarea valorilor naturale şi tradiţionale ce respectă natura, ca atracţii ecoturistice şi păstrarea acestor valori.
s) Educare în privința protejării mediului natural desfasoara activitati de conservare a biodiversitatii si de protectie a faunei si florei precum si a mediilor natural de dezvoltare a acesteia.
t) Desfasoara activitati de conservare a biodiversitatii si de protectie a faunei de interes cinegetic si piscicol precum si a mediilor natural de dezvoltare
u) Dezvolta si exploateaza eficient baza materiala proprie destinata activitatii de conservare a biodiversitatii si protectiei faunei si florei, mediilor naturale ale acesteia, 
 

Doneaza 2% din salarul tau pentru Asociația "FIRIZA NATURE"

  • Salvati cele doua fisiere in format pdf.

  • Printati si complectati formularele.

  • Trimiteti formularele

Read 2197 times Last modified on Marți, 28 Februarie 2017 12:41
More in this category: « Servicii

 Site created by websyters.com